Učitavanje sajta
Aktivnosti

Poseta delegacije Mešihata IZS predsedniku opštine Sjenica

Poseta delegacije Mešihata IZS predsedniku opštine Sjenica

Delegacija Mešihata Islamske zajednice Sandžaka (Rijaseta Islamske zajednice Srbije), predvođena Muftijom mr. Senadom ef Halitovićem 03.04.2019. godine je bila u posetu opštini Sjenica i tim povodom sastali se sa predsednikom te opštine, gospodinom Hazbom Mujovićem.

Sastanak je protekao u prijatnoj atmosferi u kojoj su i predstavnici opštine kao i predstravnici Islamske zajednice istakli važnost nastavka kvalitetne saradnje u cilju poboljšanja kvaliteta života kako muslimana, tako i svih ljudi na prostoru Sandžaka.

Sastanku su takođe prisustvovali i predstavnici Medžlisa IZS u Sjenici i tu je posebno bilo govora kako tu saradnju između, pre svega, Medžlisa u Sjenici i Opštine Sjenica podići na veći nivo na toj teritoriji u cilju uspostavljanja mira i jednistva.

Na kraju sastanka, na obostrano zadovoljstvo i razumevanje dogovoreni su dalji koraci i potvrđena saradnja i prijateljstvo ove dve institucije.

Muftija sandžački se zahvalio predsedniku Opštine, gospodinu Hazbu Mujoviću na toplom srdačnom dočeku i pozvao ih u posetu Islamskoj zajednici.

TOP