Učitavanje sajta
Aktivnosti

U TOKU JE UPIS DJECE U DJEČIJE VRTIĆE „NAHLA“

U TOKU JE UPIS DJECE U DJEČIJE VRTIĆE „NAHLA“

Socijalizacija je najčešći ali i jedan od najvažnijih razloga zašto dijete treba upisti u vrtić. Prvi korak, prilikom socijalizacije, dijete čini u svojoj porodici. Kako dijete raste i razvija se, tako polako počinje i da upoznaje svijet koji ga okružuje. Kroz interakciju sa okolinom i ljudima koje upoznaje dijete oblikuje svoju ličnost, otkriva svoje potencijale i jača svoje sposobnosti. Vrtić igra jaku važnu ulogu u tom procesu jer dijete kroz svakodnevne aktivnosti, saradnju sa vaspitačima i djecom uspostavlja nove navike, odnose, usvaja društveno prihvaćene vrijednosti i pravila ponašanja i što je najvažnije, uči kako da se prilagodi i samostalno funkcioniše u svijetu koji ga okružuje.

Svjesni koliko je vrtić važan za svako dijete i ove godine smo obezbijedili u vrtiću "Nahla" najbolji program za našu djecu!

 

"Nahla" obuhvata vaspitno edukativni program za djecu uzrasta od tri do šest godina, zajedno sa verifikovanim programom za djecu predškolskog uzrasta. Obdanište "Nahla" ispunjava sve uslove koje propisuje i nalaže standard vrtića ovog profila. Uz vjersko-edukativni plan i program obdanište ove ustanove ima obezbijeđen i prevoz za svoje polaznike.

 

Sa djecom radi stručni kadar, diplomirani učitelji, koji se zalažu da djecu kroz igru uvedu u svijet nauke i znanja. Tokom svog uspješnog rada održane su mnoge manifestacije povodom muslimanskih blagdana, ispraćaja hadžija, kao i priredbe internog tipa u okviru obdaništa. 

 

Upis za vrtić "Nahla" je u toku, sa nastavom krećemo od 1. septembra.

Vrtić nahla možete pronaći: U Novom Pazaru, u okviru „Stambol“ džamije, u Požegi i Bajevici, zatim u Tutinu i Ribariću.

 

Kontakt telefoni:

Vrtić „Nahla" u Novom Pazaru:

- u okviru „Stambol“ džamije, kontakt telefon +381 65 991 991 7;

- u Požegi, kontakt telefon +381 63 209 716;

- u Bajevici, kontakt telefon +381 64 574 12 88.

U Tutinu u okviru „Sultan Mehmed Fatih“ džamije, kontakt telefon +381 63 698  602.

U Ribariću, kontakt telefon +381 62 219 812.

 

Sva su djeca pametne pčelice kojima je važno pružiti čiste i pitke sokove znanja - zato je "Nahla" pravo mjesto za njih!

Tagovi:
TOP