Pocetna

Arhiva vijesti

Prijatelji sajta

Kontakt

ISLAMSKA ZAJEDNICA

Službenici IZ-e

Organizacija

INFO DANA

AKTUELNO

OGLASNA TABLA

RIJASET

MEŠIHAT

MEDŽLIS

MEDRESA

OBDANIŠTE

ZDRAVLJE

Kuvajtska organizacija “Rahma” donirala kompjutere Sinan-begovoj medresi

Prvog dana mubarek mjeseca Ramazana svjetska organizacija "RAHMA" iz Kuvajta, preko novopazarske humanitarne organizacije ''ILM'' poklonila je èetiri kompjutera uèenicima Sinan-begove medrese u Novom Pazaru.

Kroz ovu, ali i kroz sliène donacije svjetska organizacija "RAHMA" iz Kuvajta izlazi u susret potrebama i zahtjevima Islamske zajednice Srbije, koja nastavlja da sprovodi svoj program društvene odgovornosti i unapreðenje vaspitno obrazovnih ustanova.

Donirani kompjuteri æe biti iskorišæeni za opremanje informatièkog kabineta, što æe omoguæiti kvalitetnu nastavu srednjeg struènog obrazovanja.

 donacija.jpg


Kompjutere je uruèio direktor humanitarne organizacije ''ILM'' u Srbiji Rami Nasrullah.


Direktor Sinan-begove medrese mr. Mensur ef. Zukorliæ zahvalio se na raèunarima i opremi, istakavši znaèaj ovakve donacije za unapreðenje nastave u školi i da se uèenicima pruža prilika da na modernim raèunarima stièu znanje i grade svoju buduænost.

"Raèunari dobijeni preko humanitarne organizacije "Ilm" od Kuvajtske organizacije "Rahma" æe nam svakako omoguæiti još kvalitetniju nastavu", istakao je Zukorliæ.


Uprava medrese

OBDANIŠTE "NAHLA" UZ PODRŠKU H.O. "EMANET" ISPORUÈILI ROBU PRIHVATNOM CENTRU U TUTINU
Oglasavanje
 

MULTIMEDIJA
VIDEO
  
Gregorijanski kalendar
 
 
 
 
 
 
Anketa
Aktuelne vijesti
Hadis